01

PROTEZA DENTARE FALAS PËR 50.000 PENSIONISTË NË NEVOJË.

02

A reality show about communism on Sazan Island, Dritan Gremi's idea featured in "Forbes"

03

Together with Ukraine for Memory Tourism… ‘War Pandemic,’ a Real Threat for Tourism

Actuality

Latest news

ActualityDaily news

Gjykata godet biznesin e ndershëm në mbrojtje të “çibanëve” tatimorë.

7 Min read
Gremi: do luftoj edhe për ata që kanë frikë t’i rebelohen këtij sistemi të korruptuar Si njeriu që gjithmonë kam besuar tek…

Politics

Inside and out of the parlament

Dritan's PODCAST

From Dritan Gremi

Cinque Terre

Economy

LATEST NEWS FROM Economy

Economy

Përse në Shqipëri nuk ka low cost?

3 Min read
Çmimet e larta të biletave kanë mbajtur peng fluturimet dhe flukset e turistëve drejt Shqipërisë për vite me radhë. I renditur si…
Economy

SHËNDETËSIA E KONCESIONEVE, SA E KANË PAGUAR SHQIPTARËT PREMTIMIN “FALAS”

6 Min read
Disa muaj pasi dorëzoi detyrën e Ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqja u ul në karrigen e antarit në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese…
Economy

Paratë e pista dëmtojnë, nuk ndihmojnë!

5 Min read
Ka vite që në Shqipëri është krijuar një mit i ri: Të jesh i pasur dhe të dukesh sa më shumë si…
Economy

Kush i rrëzoi valutat?

3 Min read
Prej disa muajsh monedha vendase ka nisur një forcim konstant ndaj valutave në tregun e brendshëm. Leku sot këmbëhet me 103.62 euro,…
Economy

Bankat shqiptare me fitimet më të larta në Europë

3 Min read
Llogaria e parë që bëjnë sipërmarrësit kur marrin vendimin nëse do të investojnë në një kompani apo jo, është kalkulimi i normës…
Economy

Kontradikatat e rritjes ekonomike

3 Min read
Ekonomia u rrit me 2.72% në tremujorin e parë të vitit, duke shënuar ritmin më të ulët që prej pandemisë së Covid-19…

Tourism

Latest news from tourism

Who we are and what we represent!

Misioni ynë

"My Albania" is a new space of voice and free speech and a new communication window for Albanians inside or outside the official borders.

Without censorship, without payment, without arrogance, without bias, but with truth and professionalism, we want to bring a new approach not simply and only to news and analysis, but to the very perspective on the reality that surrounds us. We will not run after the scandal, after the clicks and the news, we will not look for advertisements to be financed and we will not recognize pressure or censorship to exist...

Read more