01

PROTEZA DENTARE FALAS PËR 50.000 PENSIONISTË NË NEVOJË.

02

Un reality show sur le communisme à Sazan, l'idée de Dritan Gremi dans les pages de "Forbes".

03

Together with Ukraine for Memory Tourism… ‘War Pandemic,’ a Real Threat for Tourism

Actualité

Zhvillimet më të reja

ActualitéLajmi i ditës

Gjykata godet biznesin e ndershëm në mbrojtje të “çibanëve” tatimorë.

7 Min de lecture
Gremi: do luftoj edhe për ata që kanë frikë t’i rebelohen këtij sistemi të korruptuar Si njeriu që gjithmonë kam besuar tek…

Politique

Brenda dhe jashtë parlamentit

PODCAST i Dritanit

Nga Dritan Gremi

Cinque Terre

Économie

TË REJAT MË TË FUNDIT NGA Ekonomia

Économie

Përse në Shqipëri nuk ka low cost?

3 Min de lecture
Çmimet e larta të biletave kanë mbajtur peng fluturimet dhe flukset e turistëve drejt Shqipërisë për vite me radhë. I renditur si…
Économie

SHËNDETËSIA E KONCESIONEVE, SA E KANË PAGUAR SHQIPTARËT PREMTIMIN “FALAS”

6 Min de lecture
Disa muaj pasi dorëzoi detyrën e Ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqja u ul në karrigen e antarit në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese…
Économie

Paratë e pista dëmtojnë, nuk ndihmojnë!

5 Min de lecture
Ka vite që në Shqipëri është krijuar një mit i ri: Të jesh i pasur dhe të dukesh sa më shumë si…
Économie

Kush i rrëzoi valutat?

3 Min de lecture
Prej disa muajsh monedha vendase ka nisur një forcim konstant ndaj valutave në tregun e brendshëm. Leku sot këmbëhet me 103.62 euro,…
Économie

Bankat shqiptare me fitimet më të larta në Europë

3 Min de lecture
Llogaria e parë që bëjnë sipërmarrësit kur marrin vendimin nëse do të investojnë në një kompani apo jo, është kalkulimi i normës…
Économie

Kontradikatat e rritjes ekonomike

3 Min de lecture
Ekonomia u rrit me 2.72% në tremujorin e parë të vitit, duke shënuar ritmin më të ulët që prej pandemisë së Covid-19…

Tourisme

Të rejat më të fundit nga turizmi

Qui nous sommes et ce que nous représentons !

Notre mission

« My Albania » est un nouvel espace de parole et de liberté d'expression et une nouvelle fenêtre de communication pour les Albanais à l'intérieur ou à l'extérieur des frontières officielles.

Sans censure, sans rémunération, sans arrogance, sans parti pris, mais avec vérité et professionnalisme, nous voulons apporter une nouvelle approche non seulement et seulement à l'information et à l'analyse, mais à la perspective même de la réalité qui nous entoure. Nous ne courrons pas après le scandale, après les clics et l'actualité, nous ne chercherons pas de publicités à financer et nous ne reconnaîtrons pas l'existence de pressions ou de censure...

Plus