01

Together with Ukraine for Memory Tourism… ‘War Pandemic,’ a Real Threat for Tourism

02

Gjykata godet biznesin e ndershëm në mbrojtje të “çibanëve” tatimorë.

03

Fundi i një epoke tranzicioni 30-vjeçare. Çfarë do vijë më pas?

Aktualitet

Zhvillimet më të reja

AktualitetLajmi i ditës

Gjykata godet biznesin e ndershëm në mbrojtje të “çibanëve” tatimorë.

7 Min lexim
Gremi: do luftoj edhe për ata që kanë frikë t’i rebelohen këtij sistemi të korruptuar Si njeriu që gjithmonë kam besuar tek…

Politikë

Brenda dhe jashtë parlamentit

PODCAST i Dritanit

Nga Dritan Gremi

Cinque Terre

Ekonomi

TË REJAT MË TË FUNDIT NGA Ekonomia

Ekonomi

Përse në Shqipëri nuk ka low cost?

3 Min lexim
Çmimet e larta të biletave kanë mbajtur peng fluturimet dhe flukset e turistëve drejt Shqipërisë për vite me radhë. I renditur si…
Ekonomi

SHËNDETËSIA E KONCESIONEVE, SA E KANË PAGUAR SHQIPTARËT PREMTIMIN “FALAS”

6 Min lexim
Disa muaj pasi dorëzoi detyrën e Ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqja u ul në karrigen e antarit në Komisionin e Veprimtarive Prodhuese…
Ekonomi

Paratë e pista dëmtojnë, nuk ndihmojnë!

5 Min lexim
Ka vite që në Shqipëri është krijuar një mit i ri: Të jesh i pasur dhe të dukesh sa më shumë si…
Ekonomi

Kush i rrëzoi valutat?

3 Min lexim
Prej disa muajsh monedha vendase ka nisur një forcim konstant ndaj valutave në tregun e brendshëm. Leku sot këmbëhet me 103.62 euro,…
Ekonomi

Bankat shqiptare me fitimet më të larta në Europë

3 Min lexim
Llogaria e parë që bëjnë sipërmarrësit kur marrin vendimin nëse do të investojnë në një kompani apo jo, është kalkulimi i normës…
Ekonomi

Kontradikatat e rritjes ekonomike

3 Min lexim
Ekonomia u rrit me 2.72% në tremujorin e parë të vitit, duke shënuar ritmin më të ulët që prej pandemisë së Covid-19…

Turizëm

Të rejat më të fundit nga turizmi

Kush jemi dhe çfarë përfaqësojmë!

Misioni ynë

“My Albania” është një hapësirë e re e zërit dhe fjalës së lirë dhe një dritare e re komunikimi e shqiptarëve brenda apo jashtë kufijve zyrtarë.

Pa censurë, pa pagesë, pa arrogancë, pa anshmëri, por me vërtetësi dhe profesionalizëm ne duam të sjellim një qasje të re jo thjesht dhe vetëm të lajmit dhe analizës, por të vetë këndvështrimit mbi realitetin që na rrethon. Nuk do të vrapojmë pas skandalit, pas klikimeve dhe lajmit, nuk do të kërkojmë reklama për t’u financuar dhe nuk do njohim presione apo censura për të ekzistuar...

Më shumë